Instruktører

Gladsaxe Symfoniorkester er angiveligt det eneste symfoniske amatørorkester i Danmark, der har professionelle musikere ansat til at lede de enkelte strygergrupper ved de ugentlige prøveaftener. Orkestret har gennem de seneste år arbejdet med skiftende dirigenter. Det giver os løbende nye udfordringer og er dermed meget udviklende for orkesteret.

Karin Herjö, 1. violininstruktør og koncertmester

Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Rom og i Lausanne, hvor især Pierre Amoyal har haft stor betydning. Karin Herjö og hendes far Axel Herjö har som klassisk duo spillet sammen siden 1985 og givet adskillige koncerter i Sverige, Danmark og Italien. "Låtspelandet" har også altid været en vigtig del af famillien Herjös musicerende "Låtar för fioler" er den seneste CD i en række, der priser den svenske folkemusiktradition. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning.

Instruktør, Karin

Tine Frederiksen 2. violin

Diplomeksamen fra Det jyske Musikkonservatorium 1996. Har siden arbejdet freelance som orkester- og teatermusiker. Underviser børn og voksne i violin, bratsch og sammenspil hovedsaglig på musikskoler i hovedstadsområdet. Beskæftiger sig også med nodeskrivning, grafisk arbejde og fagpolitisk som bestyrelsesmedlem af Dansk Musikerforbund - København. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning.

Instruktør, Tine

Mikkel Lorenzen, viola

Bestod den Musikpædagogisk Diplomeksamen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2000. Har siden assisteret bl.a. i Radioen, Sjællands Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkestered. Spiller også til bryllupper, begravelser, receptioner og fester. Sidstnævnte kan suppleres med Microjazz. Er desuden meget aktiv med at undervise i violin og bratsch, fortrinsvis på Steinerskoler. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning på både violin og viola.

Instruktør, Mikkel

Maria Minculescu, Cello

Uddannet cellist på Academia de Muzica G. Dima i Cluj-Napoca (Rumænien), diplom eksamen i 1982. Her har jeg også taget den pædagogiske uddannelse i cello. Blev ansat som nyuddannet på Den ungarske Opera, hvor jeg spillede indtil min afrejse i 1987. Er/har været ansat på musikskoler i bl.a. Albertslund, JuniorStrygere i Lyngby og Helsingør, hvorfra en del elever er blevet optaget på MGK uddannelser. Timelærer på DKDM i cellopædagogik. Cellist i klaver trioen ”Sempre Corda” og ”Frederiksborg Strygekvintet”. Gruppeleder/instruktør i Nordsjællands Sinfonia, Canta, Helikon mm.

Instruktør, Maria