Spil med!

Har du selv lyst til at prøve kræfter med symfonisk musik, så tror vi, at netop Gladsaxe Symfoniorkester er lige sagen for dig. Vi har altid plads til flere små strygere (violin og viola) og specielt messingblæsere. Vi er et amatørorkester med symfonibesætning. Det betyder, at alle blæsergrupper samt slagtøjet er behørigt repræsenteret, men som alle andre amatørorkestre har vi altid brug for flere strygere. Vi har også jævnligt brug for assistenter og vikarer til træblæsere og messing, så kontakt os hvis du har lyst til at udvikle dig sammen os.

Vi spiller på et relativt højt niveau, og vi har ambitioner. Derfor ser vi gerne, at vore nye medlemmer har orkestererfaring. Men det er ingen betingelse.

De erfaringer, du henter hos os, er oven i købet gratis den første måned, hvor vi gensidigt afprøver hinanden. Kontingentet udgør kr. 1100,- pr. halvår. Pensionister, efterlønnere og arbejdsløse med bopæl i Gladsaxe kommune kan ansøge om kontingentnedsættelse mod at aflevere dokumentation til formanden.

Ud over den ugentlige prøveaften og andre orkesterarrangementer giver kontingentet dig medlemskab af Dansk Amatørorkester Samvirke (DAOS), så du kan deltage i deres arrangementer, blandt andet sommerstævnerne på Askov Højskole.

Her øver vi

I spillesæsonen medio august til ca. 1. maj øver vi mandag aften fra 19:30 til 22:00 i aulaen på Mørkhøj Skole, Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg

Der er gode parkeringsmuligheder på skolens område, hvis man kommer i egen bil.

Stoppestedet for buslinierne 200S og 166 ligger nogle få minutters gang fra skolen. Brug Rejseplanen til at finde ud af, hvordan du lettest kommer frem.

Der er også mulighed for samkørsel med andre orkestermedlemmer

 

Kontakt os

Ønsker du nærmere oplysninger om mulighederne for at spille med i Gladsaxe Symfoniorkester, så kontakt os.

Du finder oplysninger om kontaktpersoner her.